Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


De flesta kommer, när de ställs, att säga att rökning är en hemsk vana, och att de skulle vilja sluta. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Om du är intresserad av att sluta röka, fortsätt läsa.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväg hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Olika sätt att arbeta för olika människor. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

TIPS! Om du vill uppmana att tända, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Sluta röka

TIPS! När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Håll dig motiverad och fokusera på ditt slutmål, kom ihåg vem du gör det här för och varför det är viktigt för alla du älskar. Med dessa tips och ett bra stödsystem kan du sluta röka för gott.Source link