Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


Många tycker att det är svårt, eller att de saknar viljan att sluta röka framgångsrikt. Dessa tips kan hjälpa dig att börja sluta röka.

Kan hypnos fungera för dig? Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Sluta röka

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om vi vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan det också vara bra att tänka på positiva förändringar.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretterna. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Tiden har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

TIPS! Få stöd från dina nära och kära, så att du kan sluta röka lättare. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Låt dig veta att även om du har en kommer att orsaka mycket skada.

Om du misslyckas med att du slutar första gången, försök att inte bli avskräckt. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd ansträngning kan misslyckas ibland. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Med förtanke kan du så småningom triumfera över att röka!

Att bli av med saker som påminner dig om att röka kan hjälpa dig att sluta. Dumpa alla dina tändare och askkoppar. Kasta dina kläder i tvätten och städa ditt hem för att eliminera rökstanken. Genom att göra detta kommer du att förhindra några triggers dessa saker skulle orsaka att påminna dig om att röka och få dig att begära en cigarett.

Tips! Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Att sluta röka är en mycket allvarlig utmaning. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Om du har tålamod och viljestyrka kan du investera den tid som behövs. Du kommer bäst att tjäna genom att få så mycket kunskap och hjälp som möjligt. Genom att använda informationen i den här artikeln tillsammans med egen forskning kan du kanske sparka vanan mycket snabbare och lättare.Source link