Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Följande fria råd i artikeln nedan kan vara början på en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli svårare.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Du kommer att kunna använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och sedan ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från den här transen kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig själv och din livsstil. Att göra en lista för dig själv hjälper dig att nå ditt mål.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är ett effektivt sätt att sluta helt.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha folk runt som stöder systemet på plats. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

TIPS! Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta.

Om du röktar, var noga med att rengöra ditt hem noggrant, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Det här hjälper ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Hitta support via olika onlinevyer och samhällen. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier och hanteringsmekanismer med andra.

Beslutet att sluta röka kan vara en mycket svår sak att göra. Du kan göra det, men! Det tar mycket tid och ett livslångt engagemang. Det kan också hjälpa till att använda din kunskap, liksom några bra tips, för att komma igång. Använd tipsen från artikeln ovan och du kommer att vara rökfri innan du känner den.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link