Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


Du kanske tror att sluta röka kräver att du fördubblar viljestyrka så att du aldrig ger dig frestelse eller vidrör en cigarett igen. Det här kan hjälpa dig att sluta, men det behöver inte vara så grovt. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du kan sluta röka för gott.

Sluta röka

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Det är meningen med att göra en personlig lista.

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Överväg att gå med i en supportgrupp. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

Support System

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Det tar åtagande att komma igenom processen att sluta, vilket betyder att du måste fatta beslutet att göra det. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Planera strategiskt för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Se till att du kan se den listan varje dag. Det här hjälper till att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Hitta support genom att gå med i forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom, de som går igenom samma sak du är bättre förstår dina kampar.

TIPS! När du jobbar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Om du till exempel når din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Försök ändra tempo om du brukar ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Att byta till örtte eller inte gå till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir det svåraste. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det är fortfarande svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Nu när du har läst den här artikeln borde du ha en bra bild av några steg du kan vidta för att säkerställa att du är rökfri. Även om du kanske känner frestelser ibland, kommer råd från denna artikel att hjälpa dig.Source link