Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


Det finns många fördelar som kommer att bero på ett beslut att sluta röka.

Motion är också en lång väg att minska stressen och få en hälsosammare inställning. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du arbetar för att sluta röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin uttag.

TIPS! När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinuttag. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta dig ut till en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och de som är friskare.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kan hjälpa dig att komma igång på din avslutningsresa.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka . De kommer att kunna hjälpa till att påminna dig om att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kan hjälpa dig att stärka din gaol avsevärt.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det hjälper dig i utgångspunkten för din strävan att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att ge dig i svaghetstider.

Planera framöver hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en lista med flera distraktioner som du kan använda om man inte tränar.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier . Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Om du tycker att dina begär gör dig bäst och har problem med att kämpa för att röka, ring någon för support. Inte bara kommer tiden i telefonen att vara en bra distraktion tills begäret har gått, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Skapa en mantra baserat på orsakerna du måste sluta . När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Det kan hjälpa till att skapa positiva budskap i ditt sinne.

Om du befinner dig kämpar för att hålla dig på rätt spår, hämta listan och läs den för att motivera dig själv att vara stark.

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Ta dig tid att reflektera över varför du vill sluta. Skriv ner de bästa få orsakerna till ett papper och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När du har ett lust att röka, hänvisa till det här pappret och titta på orsakerna till att du ville sluta.

Anledningen till att du borde sluta röka är uppenbart. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Snart är du fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på deras egen. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link