Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Om du är intresserad av att skära den här ohälsosamma vanan från ditt liv, fortsätt läsa. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Se till att du går om det ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtidens resultat.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin . När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att gå ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Sluta röka

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärs. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerade.

TIPS! Om du bestämmer att sluta röka, prova hypnos. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Avsluta kommer att göra både dig och de som du älskar friskare.

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Du måste sluta dag för dag, levande i ögonblicket. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom detta kan höja dina chanser att sluta röka. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Komma med nya planer för att hantera stress. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. När intensiva begär begär, kan det vara lätt att ge in och berätta själv att du kan hantera ett drag. Men även en kan förstöra hela tiden du tillbringade dedikerar dig själv att sluta. Innan slagen träffar, påminna dig om all skada "bara en" cigarett kan göra.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Känn dig inte besegrad om du inte lyckas med ditt första försök att sluta. Se misslyckandet som ett steg på din resa till framgång. Undersök var du kände din svaghet, och ta reda på hur du kan lära av din erfarenhet när du försöker igen. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning på vägen.

Du har antagligen märkt att din rökning vana blir sämre i stressperioder. Om denna situation låter bekant, är det klokt att aktivt söka ett annat uttag. Försök med aktiviteter som yoga eller meditation, för att minska din stressnivå på ett hälsosamt sätt.

När du försöker sluta röka, äta gott om nötter, grönsaker och frukter. Att äta hälsosamma naturliga livsmedel med lågt kaloriinnehåll hjälper verkligen, medan du slutar, av flera skäl. Först och främst har du något att snacka på din mun och dina händer när du vill röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttag.

Tips! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Dessutom övning kommer att hjälpa dig att sänka stress.

Gör en mantra av de främsta anledningarna till varför du slutar röka. Varje gång du känner en svaghet i din beslutsamhet, upprepa dessa skäl högt upprepade gånger tills dina önskningar löser upp. Det här är en fantastisk metod för att avleda ditt fokus bort från nikotinavtagningssymtom och på andra kritiska saker i ditt liv.

Djup andning

Djup andning är ett effektivt sätt att klara av begär. Den här avkopplande uppgiften kan låta dig fokusera på dina känslor och påminna dig själv om dina skäl att sluta. Att fylla dina lungor med syre gör det möjligt att känna dig nyfödd. Djup andning är enkel och icke-påträngande, vilket gör det enkelt och bärbart sätt att lugna sig.

TIP! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Om du har en oral fixering i samband med din rökvanor, hitta nya sätt att ockupera din mun. Du kanske vill lagra hårt godis eller tuggummi i skrivbordslådan eller håll den i din väska om du försöker sluta röka. Andra använder sig av elektroniska cigaretter, som efterliknar rökning, och ger något att hålla i handen också.

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link