Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp med att sluta här!


Nu är det dags att de flesta är medvetna om hur farlig rökning kan vara, men det gör det inte lättare att sluta. Om du vill sluta röka kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Följande tips hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

övningsrutin

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam kost.

Sluta röka

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.Source link