Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Hämta hjälp här!


Att sluta röka kan vara extremt svårt. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för varje enskild person. Du måste undersöka olika metoder och hitta de som fungerar för dig. Genom att ta de tips som anges nedan kan du göra lite lättare på dig själv.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Avsluta så många gånger som du behöver. Några personer som slutar röka har gjort flera försök innan de lyckades. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

När du vill röka blir det överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar, och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.

Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. När du tittar sluta i ett positivt ljus blir det lättare att fortsätta jobba och sluta tidigare. Tänk på proffsen snarare än nackdelarna. Tänk inte på deprivationerna, tänk på de positiva aspekterna av ett nikotinfritt liv. Du kommer att vara motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

Äta hälsosam

Ät mycket frukt, grönsaker, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta hälsosamma naturliga livsmedel med lågt kaloriinnehåll hjälper verkligen, medan du slutar, av flera skäl. För att du alltid har något att göra med dina händer och mun kan du beteende ersätta rökningens rörelser. Om du äter hälsosam mat hela tiden kommer du också att förhindra dig själv att få mycket vikt. Du kan också uppleva mindre abstinenssymptom om du äter dessa livsmedel på grund av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som de innehåller.

Gör upp en mantra av dina främsta anledningar att sluta. Varje gång du tror att du kan grotta, repetera om och om igen alla anledningar till varför du vill sluta. Detta kommer att bidra till att skapa positiva budskap i ditt sinne.

TIPS! För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage.

Även om det kan vara sant att eliminera rökning från ditt liv kan vara en lång, svår process, men det finns många potentiella botemedel och ingen kommer att fungera för alla. Du kommer att kunna sluta röka, miljontals människor innan du har! Du kan hitta framgång när du använder en kombination av tips som de i artikeln ovan, tillsammans med någon motivation och support. Du kan bli förvånad över hur snabbt du går vidare mot att sluta helt och hållet.Source link