Sluta röka är enkelt med dessa fantastiska strategier


Vissa synpunkter slutar så enkelt som att skräpa sina tobaksvaror och gå med ren viljestyrka för att slå tillbaka begär. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det inte vara så svårt. Det finns ett antal tekniker och hjälpmedel som du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka.

Låt din familj och vänner vara hemma att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att vara motiverad och behålla frestelsen borta. Detta kan bara vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rätt håll med att sluta planera.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din engagemang att sluta.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan belysning upp. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du vill fortfarande ha en cigarett, du kan hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte är fallet, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

TIPS! Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du tidigare inte kände till.

Låt din familj och vänner vet att du vill sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk positivt på förbättringen av ditt liv du slutat röka. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Börja med träningsrutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla Du är upptagen och borta från cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

För att hålla dig motiverad, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Nu är det lika bra att sluta röka. Sätt inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna hos begagnade rök, särskilt de som är närmast dig.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden fysisk träning kan också hjälpa till att avvärja några av den sannolika viktökningen. Endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings i viss utsträckning.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Diskutera droger med läkare. Det finns många produkter tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga din läkare om rekommendationer som hjälper dig att sluta.

Skapa en mantra av de viktigaste orsakerna till att du vill sluta. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Det här är ett bra sätt att använda din uppmärksamhet bort från ånger som du kan stöta på och fokusera på saker som är viktiga för dig.

När du väl fattat beslutet att sparka röksvanan, gör det till en punkt att hålla dig motiverad och inte ge upp det här beslutet. De flesta tidigare rökare behövde flera gånger utan framgång innan ett avslutningsförsök slutligen lyckades. Om du återkommer, ta reda på varför du återkommer, och fortsätt sedan.

TIPS! Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att ta upp den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Sluta röka

Tänk på vilka utmaningar du kommer att behöva möta när du först slutar röka. De flesta som slutar röka, återvänder till vana inom några månader från att försöka sluta. Det kan vara väldigt frestande att tända en cigarett när du befinner dig stressad eller trött. Vet vad din önskan om en cigarett så att du kan vara extra försiktig under dessa tider.

Byt ut dina rökavbrott med en frisk som motion. När du befriar dig från toxinerna märker du skillnaden! Eftersom din kropp blir starkare och mer passformig, kommer du inte troligt att du vill förstöra detta genom att sluta röka en gång till.

TIPS! Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Många som slutade röka utan att använda en avvecklingsmetod har förlitat sig på att förnya sina utsikter. Om du tittar på att röka som något du tar dag för dag, kommer du att kunna övervinna det mycket lättare.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.

Många vill veta mer om Array, men de vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link