Sluta röka är enkelt med dessa fantastiska strategier


Om du hoppas sluta röka, måste du ha en personlig önskan att sluta. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökningstopp. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas i din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av de positiva och negativa konsekvenser av att sluta Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Support Group

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Notera alla metoder du planerar att använda att sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Försök aldrig att sluta röka själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Försök att inte röka så mycket. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill lyckas med det. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka, och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link