Sluta röka är enkelt med dessa fantastiska strategier


Många människor har en önskan om att sluta röka. Men de förlorar ofta viljan att göra det utan att ens försöka. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Mata dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Tips! Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner otrevlig.

Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

När du tänker sluta byt märken. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men många ser inte själva göra det. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link