Sluta röka är enkelt med dessa fantastiska strategier


Antalet personer som vill sluta röka växer varje dag. Rökning gynnar inte någon, det gör bara ont i kroppen mycket länge. Läs igenom de olika tipsen i den här artikeln och avgöra vilka som kan gälla för din unika kamp med denna vansinne.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverk med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Ta din resa en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Innan du börjar ett träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Försök att hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

TIPS! Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Ta din resa dag för dag och fokusera på ögonblicket istället för framtiden.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Nu när du har läst ovanstående artikel har du förhoppningsvis nu rätt information för att sluta röka permanent. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.Source link