Sluta röka är enkelt med dessa fantastiska strategier


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Det finns så många olika fördelar att sluta röka, från din ekonomi till din hälsa! Tänk på dessa fördelar kan hjälpa till att hålla dig igång om det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Fortsätt läsa för mycket värdefullt råd om var du ska börja med dina ansträngningar att sluta röka, och hur du bor rökfritt för alltid.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kommer också att få dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och stressen kan orsaka. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Oavsett vilka hinder du kommer att möta, slutar röka tar uthållighet. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Glöm inte de tips du har läst här, och du kommer vara på väg att sparka denna missbruk för alltid.Source link