Sluta röka är enkelt med dessa fantastiska strategier


Din familj vill att du ska sluta röka. Din läkare pressar dig troligen att göra detsamma. Ditt försäkringsbolag slår även in genom att erbjuda dig rabatt för att sluta. Tiden är här, så fortsätt läsa för att hitta tips som kommer att se till att du slutar och aldrig ser tillbaka.

Dessa människor kan bli dina vänner och komma igenom det här. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller community colleges.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Det här kan vara den extra motivationen du är mer av ett tryck för att hålla dig på rak och smal.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och dina behov. Att göra en lista för dig själv hjälper dig att nå ditt mål.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Älskade

TIPS! Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra dig och dina nära och kära.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig i dina ansträngningar att sluta.

Nu är det dags att sluta röka. Avsluta inte hälften av risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från inandning av begagnad rök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

TIPS! Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsokomplikationer.

Många människor föreslår tuggummi eller suga på hårt godis när ett lust träffar. Andra får snabb lindring från elektroniska cigaretter.

Byt ut din rökning vana med övningar. Eftersom din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se resultaten eftersom du börjar ha mer energi och större träning. När du blir mer passform kommer du inte troligt att du vill förstöra detta genom att sluta röka en gång till.

Ta dig tid att reflektera över varför du vill sluta röka. Skriv ner de översta orsakerna till ett papper och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När du känner dig villig att röka, läs vad du har skrivit på ditt papper istället för att lysa upp.

TIPS! Se till att du berätta för dina vänner och familj att du slutar röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom svåra tider.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid att vara den bästa vägen.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med din odds att framgångsrikt bli en icke-rökare. Om du slutar röka, blir du friskare och lyckligare, och du kommer att leva längre. Ta de pengar du sparar och behandla din familj för att stödja dig. de förtjänar det!

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link