Sluta röka är enkelt med dessa fantastiska strategier


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, hörs många av dessa klagomål från det faktum att få människor vet hur man gör det framgångsrikt. Att sluta röka, som med de flesta saker, är kunskapen makt. Rådgivning som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Vila är viktig om du vill sluta röka på allvar. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper dig att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Att få hjälp från andra människor gör dig mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Du kan köpa dessa produkter i disken.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Om biverkningarna av rökning inte räcker till för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska sluta röka på ett hälsosamt och informativt sätt. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Om du använder de användbara förslag som erbjöds i den här artikeln kommer du att vara bättre rustad att sparka vanan.Source link