Sluta röka börja med dessa tips


Uppgiften att sluta röka kan bryta viljan hos ens den mest bestämda personen. Faktum är att även de som vill sluta känna sig som om de får något ur rökning. Om ditt mål är att sluta, så är det här artikeln för dig!

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Sluta röka

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din klokhet.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Utsätt inte ditt slutdatum eftersom det borde ske omedelbart. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Detta lindrar också riskerna för begagnad rök, din familj och deras hälsa. Detta är huvudorsaken att sluta också.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Självkänsla och viljestyrka kan få dig genom att sluta röka, så använd tidigare insikter i ditt dagliga liv idag. Din snabba framgång kan förvåna dig!