Sluta röka börjar nu med dessa tips


Rökning är en ohälsosam aktivitet som kan få allvarliga negativa konsekvenser för både dig och folket runt dig. Det orsakar alla typer av cancer, andningssvårigheter, hjärt- och artärkomplikationer, och försämrar i grunden alla celler i kroppen, liksom att erodera din livskvalitet och kosta dig en liten förmögenhet. Dessutom har andning av andrahandsrök samma farliga potentiella konsekvenser. Avsluta är så viktigt av många anledningar. Följande artikel kommer att ge dig råd om att du slutar effektivt.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Vägen till stopp är bara en process. Tänk inte på framtiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan hålla dina begär.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en process.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig själv ofta.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökningstopp. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöna varje gång du når ett mål. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Rökning är en ohälsosam och farlig vana. Hjärtattacker, emfysem och lungcancer är bland de vanligaste hälsoriskerna som är förknippade med rökning. Röket från begagnad inandning är också en mycket farlig sak, och är därför farlig för allmänheten som helhet. Genom att följa de råd som ges här kommer du att vara på väg till en lycklig och hälsosam rökfri framtid.