Sluta röka börjar nu med dessa tips


Rökning gör dig en paria bland rökfria vänner. Du måste sluta allt du gör för att gå utomhus för att få en rök, och om du någonsin är utan dina cigaretter känner du dig förlorad. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. Följande artikel har ett stort antal användbara förslag för att hjälpa dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Sluta röka ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process. Tänk inte på framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Sluta röka dagligen. Ta en dag i taget när du slutar röka. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Stay Committed

Innan du slutar röka, kunna förbli engagerad sluta för gott. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningen till att du vill sluta.

TIPS! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens kommer in i ditt sinne.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när du slutar röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

TIPS! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka och äter frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Att vara redo att sluta röka är hälften av slaget. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. Applicera några av dessa för att avsluta dina nikotin och tobaksbehov.Source link