Sluta röka börjar nu med dessa tips


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. För att bryta denna fula vana, fortsätt läsa! Följande artikel har ett stort antal användbara förslag som hjälper dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.Source link