Sluta röka börjar nu med dessa tips


Även om många rökare vill sluta, ger de upp för lätt. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Använd dessa tips för att underlätta ditt slut.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. När du behåller senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

Support System

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Börja aldrig säkerhetskopiera. Denna metod kan verka hård. Men den här metoden har visat sig vara effektivare, i takt med att tiden går.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Du kan ta med kaffet längs arbetet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får begäret.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

För att öka din motivation att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Bli inte ett nummer!

När du försöker sluta röka, håll dig positiv. Alla har samma möjlighet att ge sig upp i rösten, även de som är mycket välorganiserad och intensivt motiverad. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande upplevelse som hjälper dig att guide dig nästa gång du slutar. Du kanske kommer att lyckas i ett framtida försök.

Många människor försöker sluta röka cigaretter, men kan inte. De som lyckats sparka sin rökning brukar nästan alltid ha en plan, liksom en stor motivation att hålla kursen. Använd de råd som du har läst för att komma med din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill.