Sluta röka börjar nu med dessa tips


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Denna artikel innehåller många användbara tips som du bör ansöka om att minska rökning och slutligen sluta.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen lista gör det här.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Sluta röka

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

Du kommer troligen att upptäcka att beslutet att sluta röka är ett av de tuffaste besluten du någonsin kommer att göra. Du kan göra det, men! Det kommer att ta mycket tålamod, beslutsamhet och tid. Det kommer också att vara till hjälp att lära dig allt du kan om det och använda det rådet för att hjälpa dig. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.Source link