Sluta röka börjar nu med dessa tips


Rökning kan påverka ditt livs kvalitet. Det förändrar hur du ser ut, eftersom dina tänder blir gula med nikotin. Det påverkar också hur du luktar. Ännu värre än de estetiska förändringarna är de förändringar som skadar din hälsa och förkortar din livslängd. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar. Gör inte hur du börjar sluta? Kolla in tipsen nedan.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Älskade OnesSource link