Sluta röka börjar nu med dessa tips


Rökning är en dödlig vana som negativt påverkar någon som gör det och människorna runt den. Du kan utveckla emfysem, lungcancer, emfysem och många andra tillstånd. De som andas i din handdräkt ger lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det här är bara några av anledningarna till att sluta är så mycket viktigt. Informationen nedan ska hjälpa dig att sluta framgångsrikt.

Se till att du slutar en dag i taget. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, upprepa processen så ofta som du Behöver.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en riktig utmaning, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan stärka din lösning genom att komma ihåg de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

För att förhindra att dina nikotinavtagningssymtom lämnas in, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller ansträngande övning under höga begär. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan vara ett utmärkt första steg mot att ge dem upp.

Skriv in denna belöningslista där du kommer att kunna se den varje dag. Det här kan bara hjälpa dig att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla dig på rätt spår.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig ett armband som symboliserar dina avsikter.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta strategier och hantera mekanismer med andra.

Planera för hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare har vana att tända upp en annan cigarett. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra starkt eftersom du skapar en källa till riktning.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Fortsätt att berätta för dig själv att du gör mycket skada.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig att undvika att gå ner i vikt. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten bort när du drar ur nikotin.

TIPS! Vila är viktig när du slutar röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan uppleva en framtida ansträngning på vägen.

Varje gång du känner att du befinner dig på gränsen att ge upp och tända upp, granska skälen på den listan.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp rysar sig av skadan som görs av rökning, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När din kropp blir starkare och mer passform, kommer du att vilja ha cigaretterna mindre och mindre.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret för en cigarett verkar överväldigande. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Många som slutar röka utan stoppmetoder gör det genom att ha en annan synvinkel. Om du tittar på att röka som att ta det dag för dag, kan du komma över det lättare.

Försök inte sluta röka bara på grund av andra människor. Även om du kanske vill sluta för någon du älskar, kommer du sannolikt att vara motiverad att sluta för dig själv. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du kan också visa att du kan lita på ditt ord.

Rökning är inte bara ohälsosam, det är farligt. Det finns olika hälsorisker, som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Du måste inse att begagnad rök är lika farlig, om inte mer farlig för människorna runt om dig, och du sätter din hälsa i fare också. Genom att följa de råd som ges här kommer du att vara på väg till en lycklig och hälsosam rökfri framtid.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle uppleva.Source link