Sluta röka bra med dessa tips


Motivation är nyckeln till att slutligen kunna kasta cigaretter från ditt liv. Det finns en myriad av fördelar som väntar på att bli hade om du sparkar din rökning vana. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Fortsätt läsa för att hitta tips och trick, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sena nätter tenderar att vara en tid då ingen är i närheten, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar för att sluta röka. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Belöna dig själv

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig med en ny skjorta eller en filmbiljett. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du inte tänker på trangen att röka.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Att sluta minskar din familjs exponering för begagnad rök, så att de kommer vara mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosam.

Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Observera några godisar som du kommer att låta dig ha när du har slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Skriv in listan där du kommer att se den regelbundet. Det kan bara vara den sak som håller dig motiverad när du känner frestelse.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att ha avslutats. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterat i att du röker. Ändra din rutin kommer att bidra till att begränsa dina begär om du associerar med att röka med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Att ha ditt kaffe på jobbet, eller undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukar vara associerade med rökning.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Din bästa framgång kommer att uppnås genom att fokusera på dina positiva motivatorer. Genom att lägga några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link