Sluta röka bra med dessa tips


Du kommer inte att kunna sluta röka om du inte är motiverad. Du kommer att uppleva många fördelar med att ge upp denna vana. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Fördelarna med att avsluta inkluderar ökad ekonomisk och fysisk hälsa. Hälsan hos din familj är också förbättrad. Din resa till ett rökfritt liv börjar här.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer uppmaningen att ha gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Om du inte kan sluta röka, besök din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Rökvanor

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Få mycket stöd. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom.

Du måste ha en effektiv reservplan för att hjälpa dig om de grova fläckarna. Du är mer benägna att hålla fast vid dina vapen om du klämmer fast vid din ursprungliga motivation för att sluta. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.Source link