Sluta röka bra med dessa tips


Att vara rökare kan ge dig obehagliga krav på ditt liv. Du måste sluta samtal och gå ut för att ha en cigarett, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med den här mycket pinsamma vanan. Den här artikeln innehåller massor av tips som hjälper dig att sluta röka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Övning fungerar också som en stressavlastare. Om du inte tränar, kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, fortsätt att repetera detta som du behöver.

Sluta röka

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

TIPS! Prata med dem som du är nära med om hur rökning påverkar ditt liv och ditt beslut att sluta. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Hitta support via olika onlinefora eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns hundratals användbara webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

TIPS! Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. De ex-rökare du känner förmodligen var inte framgångsrika vid deras första försök.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på det som en present till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutar erfarenhet ibland.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle påverkas om du skulle bli sjuk eftersom denna vana i ditt sinne. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka.

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det har skett många framsteg på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Tala med din läkare om vad han eller hon rekommenderar.

Bara allvarligt att ha en önskan att sluta kan vara hälften av slaget. De tips du läser här borde hjälpa dig att sluta för gott. Prova några av dessa tekniker för att befria dig från cigaretterna.

Du kan ha varit förvirrad om Array förut, men den här informationen kan hjälpa till att rensa förvirringen och leda till framgång. Denna information ger dig den allmänna kunskapen som är nödvändig. Titta på internet för några bra nya tips om.