Sluta röka bra med dessa tips


Behovet av att röka kan vara ganska obekväma och besvärliga ibland. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med denna mycket pinsamma vana. Följande artikel innehåller flera tips som hjälper dig att använda när du försöker sparka vanan.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först eller försöka dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Se till att du tar processen ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att hjälpa till att bota alla viktökning som du kan uppleva.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du är redo.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, så fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du ofta röktar i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivationsdrivande spellista.

Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå ut på bio. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesbyte. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan hjälpa dig att börja på väg för att sluta röka.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas med vanan mer än en gång. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

TIPS! Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backupplan för när begären sparka in, eller trycket lägger till. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage.

Det bästa rådet att börja sluta röka är bara att sluta. Stoppning börjar din resa. Stanna bara och aldrig hämta en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation hela tiden. Det kan innebära att du knyter motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt skulle associera med att röka.

Tips! ] Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälso komplikationer.

Även människor som har de bästa avsikterna och planering kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera ner nästa gång.

Tänk på att du vill sluta, istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr. Tänk på hur ditt liv ska förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta håller dig på rätt spår och hjälper dig med motivation.

Älskade

TIPS! Motivation och en positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Informera alla som är nära om dina nära och kära att du försöker sluta cigaretter för gott. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningslösning och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Många som slutar röka, bär hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

Planera belöningar när du börjar sluta röka resan. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna fördel med att inte röka kan motivera dig på ett stort sätt för att fortsätta att undvika att röka.

TIPS! Gör ett försök att minska rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv.

Att sluta röka är en mycket svår känslomässig som den är fysiskt. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

Om du vill vara motiverad och hålla fast vid ditt mål att inte röka, kommer det att bli klart varför det är en nödvändighet att du slutar vana omedelbart. Titta på bilder av patienter med avancerad lung- eller munkanker och prata med personer som har förlorat en älskad på grund av en rökrelaterad sjukdom.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på din sätt att sluta. Rådgivning i den här artikeln bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att begränsa trangen att röka.

TIPS! Gör inga undantag för din nya, rökfria regel. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat, inte röka värdelös.

Om du var orolig innan du läste den här artikeln, vet du nu Att Array är inte så svårt att räkna ut. Det finns många resurser som kan hjälpa dig att lära dig ännu mer om. Denna artikel fungerar som ett fönster in i den breda världen av. Du kommer bli framgångsrik tack vare din forskning och ditt hårda arbete.Source link