Sluta röka bra med dessa tips


Du vet att du kommer att ha stor nytta för hälsan och på andra sätt när du slutar röka.

Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Även om du slutligen röker, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller för att göra processen lättare.

Få en god nattsömn varje kväll om du slutar röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, överväga nikotiners ersättningsterapi.

Ett litet steg mot att sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att underlätta dig på väg för att sluta röka.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Sluta röka

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig i din avslutande resa. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Det bästa rådet att börja sluta röka är bara att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Sluta bara – och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka något hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka inledningsvis.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta sig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt, eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den riktiga tankegången.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser som är särskilt avsedda för att ge stöd till personer med deras önskan om att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta strategier och hantera mekanismer med andra människor.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. För att inte bli ett nummer!

En snabb puff under de intensiva begären kanske inte verkar som en hemsk idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Att se negativen att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

TIPS! Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha.

Den första veckan efter att du börjar sluta är det absoluta svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När de första dagarna har gått, kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att bli svårt att arbeta genom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Nu är det lika bra att sluta röka. Försök inte ställa in en datum för att sluta framtid, gör idag dagen! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig incitamentet och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. En gång stannar den, så var bara tålmodig.

TIPS! Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades.

Troligen vet du redan att rökning är dålig för dig. Även om vi vet att fördelarna inte är tillräckliga för att hjälpa dig sluta röka – det är där alla tips som du har läst hjälper dig. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Snart kan du börja njuta av livet för en glad, frisk icke-rökare.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link