Sluta röka Denna minut med dessa bra idéer!


Vissa tror att allt de måste göra för att sluta röka slänger sina cigaretter och använder viljestyrka för att slå sina begär. Det här kan hjälpa dig att sluta, men det behöver inte vara så grovt. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du kan sluta röka för gott.

Sluta röka

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Sluta röka

Försök inte göra det själv. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Tips! En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd.

Förhoppningsvis har denna artikel gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Även om det inte är realistiskt att förvänta dig att du aldrig kommer att bli frestad att röka efter att du bestämt dig för att sluta, borde du lättare kunna sluta om du använder de tips du just läste.Source link