Sluta röka Denna minut med dessa bra idéer!


Att behöva röka kan ibland vara besvärligt. Ditt liv kommer sannolikt att vara avbrutet genom att du måste lämna byggnaden för att röka, och du kan känna dig lite av om du inte alltid har dina rökningsprodukter med dig. För att bryta denna fula vana, fortsätt läsa! Flera tips om att sluta erbjuds här.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Kallt Turkiet

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte ens på framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Sluta röka dagligen. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

10 minuter

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Försök inte sluta röka utan stöd. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Använd de metoder du just har läst för att göra rökning till en vana av ditt förflutna.Source link