Sluta röka Denna minut med dessa bra idéer!


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starka. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer ge dig den boost du behöver för att flytta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Kraven kan vara överväldigande. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Sluta röka

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

Avsluta så många gånger som du behöver. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna metod kan verka hård. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Som du kan se måste sluta röka inte vara en skrämmande och omöjlig uppgift. Att drivas av din motivation och självsäkerhet i din framgång kommer att se till att du uppfyller dina mål och aldrig röker igen. Vem vet? Du kan till och med överraska dig själv!