Sluta röka denna minut med dessa bra idéer!


De flesta som röker vill sluta, och det finns gott om människor som röker. Rökning är inte bra för människor, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Ta en titt på det stycke som följer och få insikt i att sparka vanan en gång för alla.

Support Group

TIPS! Stanna så ofta som möjligt när du slutar röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sen.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten del av läkemedlet för att hjälpa till med att stoppa uttag.

Nikotinutbyte

TIPS! När du känner en överväldigande rök att röka, använd fördröjningstaktiken. Med fördröjningstaktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och påfrestning.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. För att inte tala om, det finns de som redan har genomfört denna besvärliga resa och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand från erfarenhet och bevisade resultat.

Det kan bara hoppas att denna del kommer att ha lagt till din kunskap och insikt om det realistiska tillvägagångssätt att sluta Håll dig motiverad och fokusera på ditt slutmål, kom ihåg vem du gör det här för och varför det är viktigt för alla du älskar. Med dessa tips och ett bra stödsystem kan du sluta röka för gott.Source link