Sluta röka denna minut med dessa bra idéer!


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas genom att lära dig allt du kan om att sluta.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Så småningom kommer du att sluta bra och aldrig tända en annan cigarett igen.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se den upprepade gånger. Det kan vara bara det som håller dig motiverad när du känner frestelse.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom detta kan höja dina chanser att sluta röka. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Det här kan dämpa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker de rökningstriggar du är van vid.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Det är svårt att sluta eftersom nikotin är så beroendeframkallande. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Genom att använda denna information och sätta i hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link