Sluta röka denna minut med dessa bra idéer!


Om du är som många, vill du sluta röka, men du ifrågasätter om det blir alltför svårt eller om du ens har styrkan att lyckas. Den här artikeln innehåller en mängd tips som ger dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta rökning. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hjälp av hälsosamma behandlar för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Sluta röka

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är inte lätt att sluta röka, och du behöver stöd från dina nära och kära under denna process.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Älskade

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Det betyder att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer också att göra dina nära och kära friskare.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Det här är ett effektivt sätt att försäkra dig om att du slutar helt.

Tips! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Kommunicera ditt behov av stöd så att de kan förstå sina viktiga roller snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Avsluta tills du får det rätt. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, ta det dag för dag. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljestyrkan att sluta röka helt.

Att försöka sluta röka kan vara en mycket svår uppgift. Medan det är svårt, är detta beslut inte omöjligt att uppnå. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Det är en stor hjälp att få information och några idéer för att hjälpa dig. Inkorporera de råd du hittat ovan i ditt liv, och du kommer äntligen att kunna kasta denna otäcka vana.Source link