Sluta röka denna minut med dessa bra idéer!


Du måste vara motiverad för att sluta röka. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Avsluta kan du anta en hälsosammare livsstil för dig och din familj, spara mycket pengar och känna dig mycket yngre. Fortsätt läsa för att sluta röka.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Du kan hitta grupper för stöd på lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegor.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka. Dessutom är det lätt att bjuda på frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Secondhand Smoke

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan också din familj och dina vänner.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Tips! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Du måste behålla det för att sluta vana. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.