Sluta röka en gång för alla


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här mycket pinsamma vanan. Följande artikel kommer du att använda metoder du kan använda för att sluta röka.

Gör själv själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Använd detta som en motivationskälla och bygg ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen.

När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Supportgrupp

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Tips! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begär.

TIPS! Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra du från att röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Sluta röka omedelbart. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Att sluta kan minska risken för att du buktar för försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; sluta idag.

Kom i form. När du slutat röka blir det lättare att anta ett träningsprogram. Uthållighet och lungkapacitet förbättras märkbart. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Endorfinernas träningsprodukt är inte ersättare för nikotinhöjder, men de hjälper till att ta bort kanten från att dra tillbaka.

Det kan vara till hjälp att bli av med påminnelser om ditt rökningsliv när du försöker sluta. Kasta ut eller ge bort alla dina tändare och askkoppar. Du bör också tvätta dina kläder och djup rengöra dina möbler och mattor för att ta bort eventuell återstående lukt av rök. Genom att göra detta kommer du att eliminera lukten som kan ge dig begär.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, sätt dig ner och lista alla orsaker till varför du kom till det beslutet. Varje gång du känner att du är på väg att ge upp och lysa upp, läs listan som ett motivationsverktyg för att du ska fortsätta på din väg.

Att känna sig redo att sluta röka är hälften av slaget. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Prova några av de tekniker du just läst för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link