Sluta röka en gång för alla


Det finns otaliga människor som vill stanna sina rökvanor. Rökning är inte bra för människor, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Så kolla igenom den här guiden och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Du måste göra din rökningstopp så mycket som möjligt. Försök inte sluta med den kalla kalkonen. Denna metod för att sluta har en felprocent på 5 procent. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar lättare.

Sluta röka

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att kyla kalkon.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker och uppnå mål. Det är viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa denna personliga lista gör det här.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha vad du kanske inte har.

Många människor som inte röker mer sannolikt misslyckades vid första gången de försökte. Stanna bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas första gången, ställ in ett slutdatum och återgå till spår. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Stanna bara och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag din tid klokt.

Om du röker i ditt bostadsområde, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du gör mycket skada.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan segra nästa gång.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det finns ibland känslomässiga problem som lurar bakom uppmaningen att röka. När du har tagit itu med detta problem tenderar rökning snarare att gå bort.

TIPS! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för godis är en sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Sluta röka

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera alla som är nära om dina nära och kära att du försöker sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningslösningsgrupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Som du kan se behöver du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för livet. Håll dig motiverad och fokusera på ditt slutmål, kom ihåg vem du gör det här för och varför det är viktigt för alla du älskar. Med dessa tips och ett bra stödsystem kan du sluta röka för gott.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

Att hitta allt du kan om Array kommer att sätta dig på vägen till expertis. Ta de saker du lärde dig här, men fortsätt söka andra ställen där du kan få kunskap. Du kommer att hitta om du lär dig så mycket som du kan du kommer att bli bättre.Source link