Sluta röka en gång för alla


Det kan vara besvärligt att behöva en rök. Varje gång uppmaningen slår, måste du stoppa allt och gå ut för att få en rök. Läs vidare för att hjälpa dig att sluta röka en gång för alla. Följande artikel har ett stort antal användbara förslag som hjälper dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

Sluta röka gradvis. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

Support Group

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Dina kamrater vet precis vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.Source link