Sluta röka en gång för alla


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men det kanske beror på att människor bara inte vet hur man gör det. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. Denna artikel är här för att hjälpa dig att bli av med din rökning vana.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

När du väl har bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Du behöver inte gå igenom det här ensam. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om de hjälper dig att uppnå det målet.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också introducera dig till ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Nikotiners ersättningsterapi

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp vid avslutandet. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Kraven kan vara överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Se till att inte inkorporera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte ser du det inte är så svårt att sluta röka. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.Source link