Sluta röka en gång för alla


Medan många rökare vill sluta känner de ofta att de inte har den styrka eller resurser som krävs för att ge upp cigaretter. Dessa tips kan hjälpa dig att börja sluta röka.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som stannar hos dig.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva och slutar lyckas mycket mer troligt.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som uppstår sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka . Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka är inte lätt, så du borde hämta stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Det är dock inte en omöjlighet. Om du har viljestyrka, tålamod och tid, då är det genomförbart. Ju mer kunniga du är desto bättre utrustade kommer du att vara att uppnå ditt mål. Använd tipsen från artikeln ovan, och du kommer att vara rökfri innan du känner den.Source link