Sluta röka en gång för alla


Även om de negativa hälsoeffekterna av nikotinberoende har tydligt framlagts, har många fortfarande svårigheter att sparka vanan. Om du känner så här följer du tipsen i den här artikeln. Välj de tips som bäst passar dig och din livsstil och sätt dem till omedelbar användning.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Sluta röka

När du slutar röka, börja med att byta märken. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste märket du känner. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Möjligheten att lyckas i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Gör valet att inte röka alls. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; en puff är en puff för många!

Träning varje dag. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Endorfinerna från ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av när du drar ur nikotin.

När du vill röka ganska, tänk på det som en tjänst du gör själv i stället för ett offer du gör. Om du ser sluta som en prestation, kommer du att vara mer motiverad att fortsätta din kamp. Tänk på proffsen snarare än nackdelarna. Tänk inte på deprivationerna, tänk på de positiva aspekterna av ett nikotinfritt liv. Du hittar dina motivationer och har all anledning att sluta omedelbart.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Eliminera alla rökpåminnelser från ditt liv, och det kan hjälpa dig att stanna lättare. Kasta dina tändare, cigarettväska och askkoppar. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. På så sätt blir du inte ständigt påminde om cigaretter.

Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du börjar minska på din tobaksbruk. Du förtjänar frihet från nikotin och tobak. Ge dig själv kraften att övervinna denna utmanande missbruk. Din hälsa kommer att förbättras, du mår bra och du kommer sluta lukta så illa!Source link