Sluta röka en gång och för alla med dessa effektiva tips


Om du försöker sluta röka är det viktigt att ha rätt motivation. Att sluta röka ger en mängd fördelar. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Fortsätt läsa för att hitta tips och tricks, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Sluta röka

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelse.

Använd internet för att hitta online supportgrupper och forum. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Börja träna så snart du slutat röka. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter att du slutat, så träning kommer inte vara så svårt som det har varit tidigare. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla dig i vikt. Under träning produceras endorfiner, vilket kan hjälpa till att hantera symtomen på uttag.

Du bör eliminera allt som hör samman med rökning från ditt hem, medan du slutar röka. Bli av med askar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Avlägsna stanken av rök i ditt hus genom att rengöra alla kläder som innehåller röklukten. Detta kan hjälpa till att minska dina begär, för att eliminera rökning från din behandling.

Byt ut rökning med träning. Mood boosting endorfiner släpps med motion och du kommer att distraheras från dina begär efter fysisk aktivitet. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutade uppleva ibland.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, ring en älskad för support. Du kan ringa en vän eller någon i din familj och berätta för dem om hur frestad du känner. Spendera tid på telefonen kommer att distrahera dig medan craving passerar, och det är bra att veta att du har stöd i ditt slag med nikotin.

Kom med en lista med de främsta anledningarna du vill sluta. När du känner din beslutsamhet falter, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Det här låter dig ta kontroll över din missbruk, för att optimera din chans till framgång.

Var medveten om vad dina rökvanor är. När vill du röka mest? Du kommer inte vara så sannolikt att röka om du är beredd att motstå tobaksbehov.

TIPS! Det är viktigt att du undviker de utlösare som får dig att begära en cigarett. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel.

Använd sunt förnuft när det gäller att äta. Om du försöker sluta röka är det inte den bästa tiden att gå på en diet. Följ en hälsosam, balanserad kost. Frukt, grönsaker och mejeriprodukter kan smaka obehagligt när du röker. Dessa hälsosamma livsmedel hjälper till att minska dina cigarettbehov.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom dina svåraste tider, för att sluta röka. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link