Sluta röka en gång och för alla med dessa effektiva tips


Din familj har bett att du ska ge upp cigaretter. Din läkare rekommenderar att du slutar röka. Ditt försäkringsbolag kan till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Det är dags att sluta, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Gör en lista över metoder du kan använda för att sluta. Varje person uppnår sin egen väg. Det är viktigt att du och bekväm. Att skapa din egen lista gör just det.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive, som kan göra processen att sluta tolerera.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minska viktökning som är så vanligt för personer som har nyligen gett upp cigaretter.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de närmaste du erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Nikotinutbyte

] Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. När du tar ut nikotin kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjens hälsa. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

TIPS! Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Gå med en cigarett som inte smakar mycket bra.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så det ber dig inte automatiskt röka. Försök hitta någon typ av ämne.

De flesta människor slutar inte med framgång misslyckas första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du återkommer anger du ett annat datum för att avsluta. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära dig under vägen.

Sätt den listan någonstans där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kan ge dig i svaghetstider.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer sannolikt att uppnå mål relaterade till att sluta.

TIPS! Minska antalet cigaretter som du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om du inte arbetar.

Håll dig borta från den typ av platser eller saker som du normalt associerar med att röka.

Den första veckan är alltid det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med alla nikotin som den har hållit på. Efter denna punkt kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Även om det fortfarande är svårt, kan det vara lättare att ha denna kunskap bakom dig själv.

Skapa en incitamentsplan för dig själv. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kommer att låta dig bekämpa alla brådskande eller frestelser som du har under dagen.

TIPS! Det är dags att sluta röka. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj bara idag att sluta röka.

Nu är du väl rustad med information som gör att du kan stoppa denna oönskade vana för gott. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.

Oroa dig inte om det verkar som för mycket information att absorbera i början. Det finns många knep och strategier du behöver veta om och spendera så mycket tid som möjligt att utbilda dig själv är det bästa sättet att gå. Använd informationen du har läst för att få ut det mesta av din upplevelse.Source link