Sluta röka en gång och för alla med dessa effektiva tips


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Medan detta verkligen hjälper, behöver det inte vara så svårt. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas i din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa följderna av att sluta . Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera dig mer.

Support Group

Att gå med i en bra supportgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova minst åtta timmar per natt.

Tips! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en process.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka . Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du börjar tänka att sluta röka. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Denna artikel ger dig en översikt över några av de vanligaste och mest effektiva teknikerna för att sluta röka. Det är orealistiskt att anta att du aldrig kommer att vilja röka igen; Men de tips du har lärt dig här kan hjälpa dig att få en enklare tid att sluta.Source link