Sluta röka en gång och för alla med dessa effektiva tips


Alla som röker vet att de måste sluta. Har du i hela ditt liv någonsin hört en rökpresent om hur stor rökning är för deras hälsa, eller hur fysiskt bra det får dem att känna? Människor som inte röker är helt enkelt oförmögna att inse hur svårt det kan vara att sluta. Läs vidare för deras råd och expertis.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

När du tänker sluta byt märken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

De som inte röker finner det omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. Det finns dock de som har slutat, och deras erfarenhet delades i den här artikeln. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.Source link