Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Det finns miljoner människor som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är aldrig frisk. Det kan orsaka långvarig eller permanent skada på större organ, inklusive ditt hjärta och lungor. Ta en titt på det stycke som följer och få insikt i att sparka vanan en gång för alla.

Support Group

TIPS! När du slutar röka måste du undvika utlösare att du alltid associerad med rökning. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Rökning är en stegvis process som bör utföras dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera dagslivet.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Om du får åtta timmars sömn varje kväll, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra efterlängningar bättre.

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det genom. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte är i rätt inställning eller de ger sig enkelt.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och påfrestning av uttag.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar avslutningsprocessen måste du vara fast besluten att lyckas. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Det har visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. På din veckas jubileum kan du till exempel besöka en film.

Som du kan se måste du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för livet. Det finns människor i ditt liv som älskar dig och beror på dig, och sluta röka betyder att du har mer tid att spendera med dem. Vad du just har läst hjälper dig att göra det.Source link