Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Det är också något som din läkare rekommenderar. Du får även rabatt på din sjukförsäkring om du kan sluta röka. Så, varför har inte fler människor slutat än? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Se till att du tar processen en dag då. Vägen till stopp är bara en process. Tänk inte ens på framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtidens resultat.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att skapa denna personliga lista gör just det.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Få en annan distraktion då.

Fira varje milstolpe längs din väg att sluta, välj små belöningar du gillar. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Efter det, bygga långsamt belöningen tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irriterad och till och med deprimerad.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte trivs så mycket.

Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina odds för att framgångsrikt bli en icke -rökare. Att vara en icke-rökare kommer att lägga år till ditt liv. Tacka din familj genom att använda de pengar du sparar för att göra något speciellt för dem. De stödde dig genom dina försök, så de förtjänar det!Source link