Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Om du behöver den extra uppsatsen av information för att bygga din motivation, fortsätt läsa den här artikeln.

Försök att fördröja din nästa cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Undvik att gå kallt kalkon.

Sluta röka ett steg i taget. Avsluta är en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Sluta röka

Be din läkare om hjälp att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Om situationen kräver det, kan din läkare ordinera dig medicinering för att sluta röka.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Få hjälp av andra. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva igenom och slå på att röka för gott.

Medan du slutar röka, tillåta dig en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Du kan bygga upp dina fördelar och gör varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta är det första steget att sluta.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Att fokusera på de positiva förändringarna som slutar kommer att ge kan hålla dig borta från en negativ inställning.

Börja med att minska på din rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har åtagit.

Sluta röka

Som du kan se är det möjligt att sluta röka, om du verkligen försöker. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link