Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta sedan det du har lärt dig och eliminera det från din livsstil.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfer.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din lösning genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till att du vill sluta.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Prata med en läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan prova nya hobbies, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, som bra böcker, så du tänker inte på att röka.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla runt dig.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig i dina ansträngningar. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Utövande frisätter endorfiner, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Skapa en mantra baserad på de viktigaste orsakerna du måste sluta. När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Detta är ett starkt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och återfokusera på saker som är viktiga för dig.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, granska din lista för lite inspiration för att hålla dig på rätt spår.

Deep Preatment

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Djup andning kan hjälpa dig att komma förbi ett cigarettbehov. Detta ger dig en chans att fokusera och kom ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer att föra syre i kroppen, vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och lätt läras.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en ny diet medan du är på samma gång du försöker sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att öka vikten som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Planera belöningar när du slutar röka. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Detta kan motivera dig att fortsätta att leva friskt.

Berätta för alla dina vänner och nära bekanta att du planerar att sluta röka. Ju fler människor som är medvetna om dina ansträngningar att sluta röka, desto fler människor kommer att hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika människor eller förlora dig. Detta kan hjälpa dig att undvika att röka cigaretter när sakerna blir svåra.

För att stärka vikten av att sluta röka, utbilda dig själv om de många negativa effekter som rökning kan ha på din kropp. Titta på bilder av patienter med avancerad lung- eller munkreft och läs lite litteratur av personer som har förlorat familjen på grund av att röka.

TIPS! Försök inte sluta ensam. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana.

När du börjar sluta måste du försöka bara besöka rökfria anläggningar. Om du bestämmer dig för att besöka en kafé, var noga med att stanna inomhus, där du kan röka. Om du kommer att hålla dig borta från platser som tillåter dig att röka, kommer du att tvingas slåss mot begäret.

Du måste tro på dig själv och din förmåga att sluta. Du har utan tvekan lyckats på andra områden i ditt liv som vid det tillfället verkade omöjligt. Tänk på hur du uppnått dem, och inser att du har vad som krävs för att göra detta också.

Djupa andningstekniker kan hjälpa till att bekämpa uppmaningar. Andas djupt genom näsan när du räknar med tio. Håll in andan och andas långsamt genom munnen efter att du räknat till tio. Denna övning kan minska dessa begär och lägger din uppmärksamhet någon annanstans.

TIPS! Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång.

Det kan ta dig tre gånger att sluta för gott. Försök att stoppa kall kalkon första gången. Även om du kanske bara har fem procent chans att lyckas, har du fortfarande en chans. För ett andra slutdatum, minska gradvis. Om det inte fungerar, är det dags att bli allvarlig. Rådfråga din läkare om receptbelagda behandlingsalternativ eller försök att gå med i ett supportteam.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Applicera den kunskap du har lärt dig från ovanstående artikel idag.Source link