Sluta röka en gång och för alla med detta användbara råd


Flertalet rökare är väl medvetna om de därtill hörande riskerna men ignorerar dem tydligt. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan vidare för några tidiga råd som hjälper dig att övervinna din missbruk.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök aldrig att kyla kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Det bästa stället att börja när man slutar röka, är att bara sluta. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Det kan verka ganska svårt. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Denna artikel ger en rad effektiva taktik för att hjälpa dig att göra just det, och äntligen leva ett liv utan rökning.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.Source link